Filmverslagen werkbezoeken Chris Buijink

Dag van de ondernemer 2019, bezoek Korff de Gidts Makelaardij

Lees meer

Bezoek ondernemers en leden Samenwerkende Kredietunies (VSK), maart 2019

Rutger Koopmans (voorzitter Samenwerkende Kredietunies, VSK) en Chris Buijink (NVB) op bezoek bij ondernemers en leden VSK.

De Vereniging Samenwerkende Kredietunies is de belangenvereniging en een samenwerkingsverband van Kredietunies. De Vereniging helpt bij het oprichten van kredietunies, en het verder groeien naar levensvatbare omvang. Zij vertegenwoordigt de leden richting de overheid en andere partijen, en richt zich op het realiseren van alles wat nodig is om coöperatieve kredietverlening effectief te kunnen opzetten in Nederland. Inmiddels heeft de Vereniging 24 leden.
Meer informatie op Samenwerkendekredietunies.nl

Dag van de Ondernemer 2018, Bezoek Brouwerij 7 Deugden

Bezoek POT Verhuizingen & Logistiek, januari 2018

Voorzitter Transport & Logistiek Nederland (TLN) Arthur van Dijk en NVB-voorzitter Chris Buijink brachten 31 januari 2018 een bezoek aan POT Verhuizingen/Logistiek. Lees meer

Bezoek BluePrint Automation, oktober 2017

Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink (voorzitter van de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie) en Chris Buijink (voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Banken) op bezoek bij het Woerdense BluePrint Automation.

Bezoek Saenkanter Fashion, juni 2017

INRetail directeur Jan Meerman en NVB-voorzitter Chris Buijink op bezoek bij ondernemersduo Leon en Petra Hamming van Saenkanter Fashion.

Bezoek boerderij “De Groote Voort”, april 2017

Bezoek Marc Calon (voorzitter LTO Nederland) en Chris Buijink (voorzitter NVB) aan boerderij “De Groote Voort” in Lunteren.