Medy van der Laan

Voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Banken is Medy van der Laan.

English

Medy van der Laan is sinds 1 augustus 2021 voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB).

Zij was hiervoor voorzitter van Energie-Nederland, de brancheorganisatie van energiebedrijven.

Medy van der Laan studeerde Nederlands recht aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Na twaalf jaar als rijksambtenaar te hebben gewerkt, werd zij in 2003 staatssecretaris voor Cultuur en Media. Vanaf 2007 was zij directeur, bestuurder en toezichthouder bij verschillende organisaties.
Linkedin

 

Op pad met Medy

Op 1 augustus jl. begon Medy van der Laan als voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Banken. Een optimaal samenspel tussen overheid en bedrijfsleven en een breed maatschappelijk perspectief lopen als een rode draad door haar loopbaan. Vanuit dat brede perspectief legt Van der Laan tijdens de eerste maanden van haar voorzitterschap veel werkbezoeken af. Aan ondernemers, consumenten, overheidsinstanties, toezichthouders en natuurlijk ook banken zelf. Haar vraag is daarbij steevast: wat vinden jullie belangrijk? Wat kan de bankensector voor jullie betekenen? In deze serie korte films een impressie van enkele werkbezoeken.

Hoog resolutie beeld Medy van der Laan

De op deze pagina aangeboden informatie en foto's mogen worden gebruikt als illustratie bij redactionele artikelen die betrekking hebben op de Nederlandse Vereniging van Banken. Wenst u andere foto's dan op deze pagina zijn te downloaden dan verzoeken wij u contact op te nemen met een van de woordvoerders. De NVB stelt het op prijs indien u de vereniging informeert als u de foto's op deze pagina's gebruikt dan wel redactionele aandacht besteedt aan de NVB. Ook dit kunt u melden aan de woordvoerders.