Vandaag: Holland FinTech Meetup hosted by NVB

08 juni 2018
Welke kansen en uitdagingen biedt nieuwe wet- en regelgeving rondom fintech en innovatie? Tijdens de Holland FinTech Meetup, die wordt gehost door de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB), worden bezoekers geïnspireerd door innovators en fintech startups.

Elke maand organiseert Holland FinTech een thematische meetup. Op 8 juni host de NVB een Holland FinTech Meetup: bezoekers krijgen een nieuwe blik op de uitdagingen en kansen van nieuwe wet- en regelgeving rondom fintech en innovatie. Verschillende fintech innovators en ondernemers delen hun visie tijdens deze meetup. Daarnaast pitchen vier startups hun fintech innovaties. Ook is er volop gelegenheid om in gesprek te gaan over uitdagingen van nieuwe toetreders en exponentiele groei.

Beyond Banking Event

De NVB Holland FinTech Meetup is onderdeel van het middagprogramma van het Beyond Banking Event. Een hele dag die in het teken staan van de toekomst van bankieren, georganiseerd door ABN AMRO. Op het programma staat een aantal workshops en sprekers uit verschillende sectoren, die stof tot nadenken geven over de toekomst van bankieren.