Online Financiële Verkiezingsdebatten 2021 - Naar veerkrachtig & duurzaam herstel

09 februari 2021

Dinsdag 2 maart en donderdag 11 maart: Financiële Verkiezingsdebatten 2021

Nederland mag op 17 maart zijn stem laten horen. Een stem die belangrijker is dan ooit omdat een nieuwe regering straks bepaalt welke stappen Nederland moet zetten om op een sterke, solidaire en duurzame manier uit de crisis te komen.

Vanuit Nieuwspoort blikken wij onder leiding van moderator Anouschka Laheij corona-proof vooruit op dit nieuwe politieke tijdperk met o.a. Henk Nijboer (PvdA), Mahir Alkaya (SP), Aukje de Vries (VVD), Laura Vissenberg (GroenLinks), Joost Sneller (D66) en Evert-Jan Slootweg (CDA). Hoe zien politieke partijen een duurzaam herstel voor zich? En welke rol kan en wil de financiële sector hierbij spelen? Wij gaan hier graag samen met u het gesprek over aan!

Op 2 maart staan we tijdens het eerste verkiezingsdebat stil bij het thema ‘Veerkrachtig uit de crisis’ en op 11 maart staat ‘Duurzaamheid en de rol van de financiële sector’ centraal. De Kamerleden zullen verspreid over de debatten deelnemen. Beide interactieve debatten duren van 11:00-12:30 uur en zijn volledig online te volgen.

U kunt zich nu aanmelden. U ontvangt vervolgens een paar dagen voor de debatten het programma, de link naar de livestream en overige relevante informatie.
Wij hopen u digitaal te begroeten op 2 en/of 11 maart!

NVB, Verbond van Verzekeraars, DUFAS, NVP en Adfiz

financiele verkiezingsdebatten