NVB en INretail organiseren op 13 mei 2020 om 20:30 uur een speciaal webinar voor retailers over de steunmaatregelen van banken en de impact van de crisis op retailers

11 mei 2020
Webinar: Hoe kom ik als retailer door de coronacrisis heen? Wat betekent de anderhalve meter economie voor mijn winkel? Waarom is de bank kritisch over mijn kredietaanvraag, terwijl ik juist nu behoefte heb aan liquiditeit? Wat kan ik doen om mijn onderneming gezond te houden en wat kan de bank daarin betekenen? Allerlei vragen die op dit moment top of mind zijn bij retailers.

De Nederlandse Vereniging van Banken en INretail organiseren op 13 mei om 20:30 uur een webinar voor non-food retailers. We gaan in gesprek over de steunmaatregelen van banken en de impact van de crisis op retailers.

De uitzending wordt gepresenteerd door dagvoorzitter Stefan Wijers. Na een openingswoord van Chris Buijink (voorzitter Nederlandse Vereniging van Banken) en Jan Meerman (algemeen directeur INretail) staan experts van banken Henk Hofstede (ABN AMRO), Olaf Zwijnenburg (Rabobank), Edwin Langelaan (de Volksbank) en Dirk Mulder (ING) klaar om uw vragen te beantwoorden. Tevens ook deelname van twee ondernemers Daan Buijze (Buijsse Modehuis) en Paul Roetgering (Roetgerink Mode en Schoenen) die hun eigen verhaal delen.