Bankinbeeld.nl: dashboard van de bankensector

09 januari 2019
Hoe werken banken samen aan veiligheid? Is fraude met betaalpassen en internetbankieren gestegen of juist verminderd? En hoe zit het met de financieringsvraag van het mkb aan banken? Is die groter geworden of kleiner? Op onze nieuwe site bankinbeeld.nl vindt u de antwoorden. De nieuwe site geeft actuele feiten en cijfers over de Nederlandse bankensector en krijgt regelmatig een update.

Een dashboard met de meest actuele feiten en cijfers van de Nederlandse bankensector. Dat is bankinbeeld.nl, een nieuwe website van de Nederlandse Vereniging van Banken. Bruikbaar voor iedereen die interesse heeft in ontwikkelingen in de bankwereld, professioneel of non-professioneel. De site geeft op dit moment inzicht in de volgende vijf thema’s:

  • Wonen
  • Kredietverlening
  • Financiële soliditeit
  • Veiligheid
  • Betalingsverkeer

Naast een korte toelichting op het thema vindt u actuele cijfers en grafieken op een rij, met een korte toelichting daarbij. De site krijgt natuurlijk regelmatig een update. Ook wordt het aantal thema’s op termijn uitgebreid. Nieuwsgierig geworden? Kijk snel op bankinbeeld.nl voor een helder en overzichtelijk beeld van de bankensector in Nederland.

Bankinbeeld.nl