Banken doen mee aan #hulpbijbrexitontour

05 april 2018
Wat betekent de Brexit voor ondernemers? Hoe kunnen zij zich voorbereiden? Ook banken delen hun expertise met ondernemers, tijdens vijf regionale bijeenkomsten van hulpbijbrexit.nl.

Banken doen mee aan #hulpbijbrexitontour

Onlangs lanceerden VNO-NCW, MKB-Nederland en de Rijksoverheid het platform hulpbijbrexit.nl. Het platform biedt ondernemers praktische tips, zodat zij straks zo goed mogelijk zijn voorbereid op de naderende Brexit. Ook organiseert hulpbijbrexit.nl diverse events rondom specifieke thema’s.

Ook banken doen mee

VNO-NCW, MKB-Nederland en de Rijksoverheid organiseren dit voorjaar vijf regionale bijeenkomsten: #hulpbijbrexitontour. Ook drie banken - ING, Rabobank, ABN AMRO - zijn medeorganisator en delen hun expertise tijdens deze bijeenkomsten. Ondernemers krijgen tips en worden bijgepraat over de laatste stand van zaken. Dat gebeurt door vertegenwoordigers van de Rijksoverheid, VNO-NCW, MKB-Nederland en bijvoorbeeld Europarlementariërs uit de regio. Ook gaan ondernemers in gesprek met experts van de banken, de douane, Evofenedex en tal van anderen.

Aanmelden?

De eerste bijeenkomst #hulpbijbrexitontour is op 29 mei in Amsterdam, en de laatste op 14 juni in Hoeven. Bent u ondernemer en wilt u hier bij zijn? Aanmelden kan via hulpbijbrexit.nl/evenementen. Er is per bijeenkomst plek voor 200 ondernemers, dus wees er snel bij!