7 mei 2019: Het financiële EU verkiezingsdebat over duurzaamheid en innovatie

29 april 2019
Op 23 mei 2019 vinden de verkiezingen voor het Europees Parlement plaats. In de aanloop naar deze verkiezingen kunnen belangrijke financiële thema’s niet onbesproken blijven. Op a.s. 7 mei vindt in Nieuwspoort Den Haag het Financiële EU Verkiezingsdebat plaats. Dit is een debat tussen de financiële woordvoerders van de grootste Nederlandse politieke partijen in het Europees Parlement. Het debat is een gezamenlijk initiatief van de NVB, het Verbond van Verzekeraars, Adfiz, de NVP en Dufas.

Onder leiding van politiek commentator Charles Groenhuijsen kruisen lijsttrekkers en financieel woordvoerders de degens over twee onderwerpen die van groot belang zijn voor de toekomst van de financiële sector: duurzaamheid en innovatie.

Aan het debat zullen kandidaten voor het Europese Parlement meedoen, waaronder Sophie in’t Veld (D66), Paul Tang (PvdA), Caroline Nagtegaal (VVD), Arnout Hoekstra (SP) en Sabine Klok (Groenlinks).

Het debat begint om 12:00 uur (inclusief lunch) en eindigt om 14:30 uur. Aanmelden kan door een email te sturen naar: financieleverkiezingsdebat2019@gmail.com