Inschrijvingen voor duurzame ondernemerschapswedstrijd weer van start

15 januari 2018
Duurzaamheid is een belangrijk maatschappij thema, ook voor banken. Duurzaam ondernemerschap is van onschatbare waarde voor onze economie en samenleving. De Koning Willem I Stichting stimuleert dit en reikt daarom de duurzaamheidsprijs uit met de Koning Willem I Prijs en Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap.

De Koning Willem I Prijs is een prestigieuze en onafhankelijke ondernemingsprijs die tweejaarlijks wordt toegekend door de Koning Willem I Stichting. De prijs wordt in twee categorieën uitgereikt: Grootbedrijf en MKB. Ondernemingen die de afgelopen jaren durf, daadkracht, duurzaamheid, doorzettingsvermogen en goed ondernemerschap hebben getoond, komen in aanmerking.

De Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap beloont duurzame innovaties van kleine of grote organisaties. Organisaties met duurzaam management, een duurzaam product of dienst, duurzame internationale samenwerking of die duurzaam produceren, worden uitgenodigd zich in te schrijven. De prijzen worden gesteund door het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

De inschrijvingstermijn is inmiddels gesloten. Kijk voor meer informatie op: kw1prijs.nl.