Financiële Poort: een ‘Jamaica-coalitie’ voor Duitsland? En wat betekent dat voor Europa?

25 september 2017
Merkel won de Duitse verkiezingen, maar haar CDU leed een historisch verlies. Terwijl de rechts-populistische AfD de derde partij werd. Gesproken wordt van een mogelijke ‘Jamaica-coalitie’. Wat betekent deze uitslag voor Europa? Kom donderdag naar de Financiële Poort in Den Haag en discussieer mee.

Tijdens de Financiële Poort - georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Banken en ING - praten deskundigen u bij – met ruimte voor discussie. Onder de deskundige leiding van Derk Marseille, Duitsland-correspondent voor BNR Nieuwsradio en oprichter van Duitslandnieuws.nl zal Peer Steinbrück, voormalig minister van Financiën in het bondskabinet-Merkel I, de uitslag van de Duitse verkiezingen analyseren.

Zelf deelnemen aan het debat kan daarna. Met het deskundigenpanel dat bestaat uit Wierd Duk, gespecialiseerd in de geschiedenis en politiek van Rusland en Duitsland, Esther de Lange, CDA-Europarlementariër en met Carsten Brzeski, hoofdeconoom ING Duitsland. Na afloop kunt u bijpraten met een hapje en een drankje tijdens de afsluitende borrel.

Aanmelden?

Wij hopen dat wij u mogen verwelkomen. Meld u aan via deze link.

Datum en locatie:          donderdag 28 september, Nieuwspoort, Den Haag

Tijd:                             17:30 – 19:45 uur